Hos Annaly

Nu sitter jag här hos Annaly, hon har precis färgat håret på mig. Är jätte mörkbrun hårig. Snyggt som tusan. Strax ska hon noppra mina bryn sen är Gonzalo på tur med sina mc donalds ögonbryn. hihi. Vi hörs senare puss


I Nrkp

Halloj! What's up?
Har inte haft tid och blogga så mycket, men nu slänger jag in ett inlägg! Hänt mycket under de seaste dagarna. Kom i måndags kväll, igår gick vi på stan, ett läppstift fick följa med mig hem. Kan visa imorgon. Leta efter ett kedje halsband men jag hittar inte den rätta som jag vill ha, så typiskt. Hitta inte en kuvertväska som jag ville ha heller, blev så sur igår. Åkte till Hageby centrum med Gonzalo och Annaly, fixade nagelförlängning för 250 kr! Var ett extra pris. Några kineser hade öppnat, haha plus en kille gjorde på mig. Tog en halvtimme kan ni tänka er! Om tre veckor ska jag komma tillbaka och fylla på. Efter det gick vi till Juan och Emelie och käka tacos och körde charader i flera timmar skit kul, sov över där också. Idag har jag och Gonzalo bara myst och haft en filmdag!
Vi hörs imorgon!
Puss




I just wanna be with my honeybunny

Asså hos farsan sover jag aldrig ut! Fattar inte vad det är, imorse vaknade jag halv 6. HALV 6!!!! Broshan vakna och tappa någon leksak skrämmde skiten ur mig, somna två timmar senare. Sen blev jag väckt av telefonen halv 10 så typiskt!! Ha pluggat lite känner mig duktig. Läst samhäll men inget kom in i min lilla hjärna, hade massa annat jag tänkte på. Idag förhoppningsvis åker jag till min honeybunny. Väntar bara på farsan som slutar strax från jobbet sen käka sen drar jag!!! Har saknat min säng haha plus att mina kläder från Hm har kommit och mamma ska hämta ut dom. Ska äntligen få prova klänningen till La noche, om den inte passar så dör jag! Massa annat snyggt kommer också. Sen tar jag väl halv 8 tåget till min älskling, kommer komma väldigt sent men det gör nog inget. Sen imorgon fira Gonzalos syster som fyller 7:)
LATER


ZLATAN KNÄCKER FETT!

Just nu sitter jag här framför datan och kollar på matchen. Asså Zlatan är ju bara för grym! Ni såg väl hans mål på typ 30 meter, haha det var så roligt var i köket sen farsan skriker som fan ja ba va fan är det nu? Han ba JASMINAAAAA SPRING ZLATAN GJORDE VÄRSTA MÅLET. Jag sprang till vardagsrummet på 0.1 sekunder!
Målet var riktigt snyggt!
Ni vet vi juggar vet, vi juggar kan;)
Har myst med broshan också käkat glass och därefter popcorne, sen berättade jag en spök historia sen var det hans tur hahah så jobbig! Han satt i 20 min och berättade massa, det blev kapitel 1 katiel 2 osv ja ba aloooo. Haha men söt var han så roligt och kolla på när han ska berätta nått. A och nu blev det mål igen men blev sån där offside eller vad det heter hhihi(A) Gonzalo kommer säkert garva åt mig haha
JAAA NU BLEV DET MÅL IGEN WUUHUUUUU


DRESSES





asos.com
ME LIKE MUCHO


THIS SHOES ARE MADE FOR WALKING


Helt in löve i dessa. Men 15 cm? Jag som är 1.72 och en halv. Blir 1.87 och en halv haha blir jag för lång eller? Men de är så sexiga hihi ska smöra for morsan. De sky höga klackarna är från asos. Runt 660 har jag för mig.
Nitar is the shit!


MODEKUNGEN.SE


Fina smycken från modekungen, sugen på ringarna.




25 oktober 2009

Vilken natt jag hade, broshan vakna runt 7 väckte mig hade tv skit högt på jag kunde inte sova var vaken nog till halv 9, vakna 12 men egentligen så var klockan 11. Så om ni inte har ställt om klockan en timme bakåt gör det nu! Idag blir det en seg dag känner jag på mig, måste få lite plugg gjort idag, sen imorgon tror jag att jag åker till Västerås. Tar kanske en runda på stan senare om jag orkar haha tror inte jag orkar. Är riktig latmask!



Denna tishan vill jag ha!!!


Ny start

Nu känner jag att jag skulle vilja börja om på nytt, allt känns så fel just nu. Västerås blivit tråkigt, Köping ännu värre. Falska människor här och där, skolan går dåligt. Ja asså jag vet inte skulle vilja flytta till en ny stad börja om på nytt på något sätt, ny skola, nytt folk. Komma bort från Västmanland helt och hållet. Ta igen allt och bli mycket bättre på allt! Allt känns så piss nu att jag inte orkar sköta skolan som jag ska. Men det här med skolan flyter väl på? Försöker iallafall. Jag skulle nog vilja flytta till Norkan, alla tror säkert bara för att Gonzalo bor där. Ja det med men jag är förälskad i den staden. Träffat underbara människor i Nrkp. Skulle nog vilja flytta dit efter gymnasiet och plugga. Bo tillsammans med Gonzalo. Känns som att jag inte tillhör Västerås eller jag vet inte har massa tankar om livet. Vill bara flytta och börja om på nytt, komma bort från allt som känns jobbigt. Men just nu är det ingen ide och tjata på mamma att jag vill bort från Västerås, vi stannar kvar. Men efter gymnasiet blir det nog bye bye Västerås. Kan väl hålla ut i tre år till. Gud vet vad som händer under dessa år..
Får hoppas på någonting bra.


HM

Mamma messa mig och sa att HM grejerna som jag har besällt har kommit! Snacka om att jag blev glad. Äntligen nya kläder!!!! Efterlängtat.

Dessa är jag helt kär i och de är mina, bara mina

Nu ska jag lägga mig i soffan, hos senare eller imorgon

Ciaooo


HELT DÖD

Vilken dag, vilken dag säger jag bara. Kalas idag för kussen jag pyntade allt, dukade bordet, blåste massa ballonger. Typ allt, jag är helt slut. Nu sitter jag här som en döing framför datan. Kvällen kommer bestå av bara slapp i soffan. Ska tjocka sönder mig med söt saker.
Hörs snart igen

Blev en bild från Bosnien i sommras, har inga bilder alls hos farsan.


SLEEP

Nyss kollat klart på Idol. Blev Nicklas som fick lämna idol. Ett tag trodde jag Eddie skulle åka ut. Många tjejer är ju typ helt galna i Nicklas ja ni såg ju själva dom vid scenen. Ja ba driveru med mig? De skrek sönder och grina man ba alooo?! Ska lägga mig i sängen strax är helt seg känner jag.
GOD NATT

Denna klicka jag också hem från HM, kostade en tusing nu kostar den 399
Ett kap!


KÖPING

Halloj!
Är i Köping just nu, kom till farsan nyss. Gick tidigare från skolan mådde illa som fan. Åkte till mormor och käka se däcka i soffan men Mr Gonzalo låter mig inte sova. Tack älskling. Sov 15 minuter. Mår mycket bättre nu, ska leta efter massa godsaker till Idol, så sugen på chips. Hihi Gonzalo vi har din favorit smak la la la la :D
Imorgon blir det kalas, min lille kusin blev 6 igår. Ska bli roligt. Nu ropar broshan på mig hela tiden så ska väl röra på mig, hörs senare.
Jasmina


ASOS


 Axel fokus
Me want the pink one


Kedjor

Seg seg seg
Blää på skolan, jag känner att jag inte pallar mer! Lovet är verkligen efterlängtat. Inte behöva sätta på alarm på mobilen inte snooza (stavning) i 20 min, nu ska jag sova uuuttttt!!!! Ska bli så skönt! Vakna upp och ha Gonzalo vid min sida, myyysss. Imorgon åker jag till min käre far, är där i några dagar sen väntar Nrkp. Älskar den staden enormt mycket. Min lilla kusin fyller 6 idag, kalas på lördag. Tårta(A) muums filibaba
Nu ska jag prata med Gonzalo


Jimmy Choo HM
Detta vill jag klicka hem den 14 november


INSPIRATION


Inspiration


OLSEN



INSPIRATION


PALJETT



Någon som vet vart man kan köpa en paljett bh?
Riktigt snyggt kolla bara !


Konsert på G

Wuuhuu
Nästa vecka den 31 är det jugge konsert i Norrköping. Fick just reda på att en vän till mig ska gå så jag och Gonzalo hakar väl på! Ska snacka mer med henne idag. Nu blev jag super duper taggad! Haha min första tanke vad ska jag ha på mig hahha. Jag har problem seriöst. Idag i MQ såg jag en jätte fin paljettklänning den var typ vinröd blandad med mörk lila, AP snygg! 400 kr gick den på får se om min ekonomi tillåter mig och köpa den hihi. 

Så här såg jag ut på den senaste konserten! 
Tänker om jag ska ha klänning, kjol, byxor? Har ingen aning problem problem
Ska kiki i garderoben nu
LATER


JUST TAKE ME AWAY



Oh vad jag vill resa bort! Bort från kalla Sverige. Till någonstans varmt som Bora Bora och inte återvända!
Idag hade vi hål i tre timmar, drog till stan med tjejerna och käka på Vivaldi. Så gott! Kom tillbaka till skolan och då ser vi värsta kön till ett rum. Skolkatalogerna hade kommit! Vi ställde oss i kö och fick en katalog. Det var så roligt hela skolan satt överallt med en katalog och kolla. Kollade igenom hela katalogen nyss. Hihi


SKINN



Jag vill ha ett par skinnbyxor, letar överallt. Har hitta några men de känns inte som de rätta byxorna. Kolla bara på bilden. Damn så snyggt, med sky höga klackar också. Jag dör för skorna. YSL ooh give mee please.
INSPIRATION INSPIRATION


STRAX

Snart börjar Ugly Betty där efter DH. Missade ju det förra veckan! Ska nog krypa ner i soffan med mitt feta täcke. Väntar också på att Gonzalo ska ringa, spelar in en låt just nu. Det tar 100 år! Ska rota lite i skafferiet och kolla efter något mumsigt. Om vi inte hörs senare så hörs vi imorgon!

Puss hej

 


INSPIRATION



Fler klockor på samma gång
Love it


Min dag ..

Segaste dagen på länge länge, usch!
Med min feta päls tog jag bussen. Mötte upp Emma åkte till skolan. Började med samhäll bläää. Skolan har inga element kallt som tusan fast du har på dig tjocktröjor! Blev två timmars film på svenskan. Gjorde ont som tusan i ryggen. Jävla stolar! Där efter natur med en film där med. Jag ville avlida. Slutade fyra blev en promenix hem och telefon med Gonzalo. Käka upp en stor fet tallrik med spagetti och köttfärssås. Mätt som tusan är jag. Men redan nu har jag mumsat i mig massa kakor.
Vill bara sova i flera dagar, vill bli sjuk! Skolan är pain in the ass just nu. Tre prov efter lovet, TRE!! Har aldrig haft så mycket plugg i livet som jag har nu. Skönt att det är lov om tre dagar. Lovet är efterlängtat. Men plugg kommer det bli, måste klara allt nu!



Massa kärlek till dig älskling
Saknar dig som tusan


I am a Monki lover


 Monki monki monki
 Två riktigt snygga klänningar från Monki.
Me like, sugen på den högra!
Tänker mig den med röda läppar, markerad eyeliner och skyhöga klackar.


091020

Brottom brottom

Idag börjar jag 9.50, riktigt skönt har sovit ut! Nu ska jag äta upp min frulle snabbt och fixa mig snabbt som tusan. Sen möter jag upp Emma på stan. Blir sen idag slutar 4. Hörs då.


Dagens ..



Jag som liten, med fetaste gluggen (glöggen) ? Som nu är borta wuuhuu.
Var så sööt. Mycket sötare än Gonzalo, eller hur älskling?

Dagens humör: Riktig flum humör
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: Boll
Dagens klädsel: Svart fodral + grå oversize tröja+ strumpbyxor + converse + smycken
Dagens planer: Dusha och prata med min älskling
Dagens materiella vill ha: Sourcreame med Holiday dipp
Dagens längtan: Myspys med Gonzalo
Dagens fundering: Vad jag har och göra de senaste veckorna
Dagens beroende: Mat + Gonzalo
Dagens tråkigaste: italienska lektionen + engelska lektionen
Dagens personer: Gonzalo och mamma
Dagens roliga: En grej Gonzalo berätta i morse
Dagens låt: La Noches alla låtar!


ASOS BLACK BLING



16,5 cm min damer och herrar.
Ap snygga, 1049 kr.
Vill så gärna ha dessa men kommer vara längre än Gonzalo haha inte så snyggt!


2MÅNADER

Om exakt två månader är det dags för La Noche! Jag har blivit äkta La Noche nörd, fråga Gonzalo bara. För er som inte vet så är La Noche en grupp från Chile som är kända som tusan där. Jag kommer nog vara den enda juggen som kan alla låtar, hihi. Det kommer bli värsta upplevelsen, redan nu planerar vi med hotell för/efter festen. En fest jag aldrig kommer glömma! Festa med alla sköna människor från Nrkp. Redan för två - tre veckor sen beställde jag en klänning till konserten, den kommer om någon vecka. Så typiskt mig mig att jag ska hitta en klänning direkt. Är lite små nervös att den ej passar håller tummarna! Snacka om att jag längtar.


Med denna klänning ska jag äga dansgolvet
Nu på min inköps lista:
Ett par feta klackar!


Ett smakprov. Lyssna, så sköön låt kan inte sluta lyssna!

PANG PANG


PEACE

Japp då är jag fotrfarande hemma, kunde ha sovit en extra timme till! Vi börjar en timme senare snacka om att jag blev suur. Oh men iallafall skönt och bara slappa hemma. Varför har man alltid klädproblem på morgonen? Om vad man ska ha på sig? Så typiskt. Känns som att man inte har någonting alls i garderoben men den är full. Allt man har känns så tråkigt, vill ha allting nytt! Hittar väl något till slut. Slutar 14.20 hörs efter det.



Gillar oufiten, från ASOS. Är så sugen på en magtröja! Skulle vara snyggt med ett par jeans en transparant body och en magtröja! Skulle inte det vara hur snyggt som helst? Sen med feta klackar såklart och smycken!


091019

God morgon
Igår fick jag reda på att jag hade sov morgon, börjar 11 tror jag. Men jag är helt död, skulle behöva någon extra timme till att sova. Sitter här och käkar frulle och lyssnar på jugge musik. Ska strax börja fixa mig , sen off to school. Blir en kort dag idag. Mycket nöjd hihi. Möter upp Emma 10.20.


+++



Denna väska vill jag ha! Grymt snygg.


Home sweet home

Back from Nrkp!

En riktig mysig helg med Gonzalo, ville verkligen inte åka hem idag. Gjorde så ont. Men snart ses vi igen. I helgen blev det Idol tittande, jag tyckte fel person åkte ut eller? Blev bio, Sommaren med Göran. Fika på donken med sköna människor och bara masa mys. Foki blev årets blogg, tycker hon förtjänar det!


Nrkp

Då är jag i Norrköping hos älsklingen, hann inte blogga så mycket igår internet funkade inte på ett tag.
Kommer inte skriva så mycket i helgen men gör så gott jag kan ska tillbringa tiden med Gonzalo och mysa.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sedan drar vi till Gonzalos morbror.
Hörs ikväll
Jasmina



Så här såg jag ut igår! Haha min första dagens outfit,var på tiden! Eller vad säger ni?
Min kamera är sämst och mobilen har en bra kamera men det går inte och lägga in.
Invigde min päls också, kommer från HM.


INSPIRATION


INSPIRATION
INSPIRATION


Vill ha


Hur snygg är inte den här?


ELLOS BESTÄLLNING


Detta beställde jag plus lite mer, en grym klänning med dragkedja i ryggen enda ner till slutet.
Visar allt när jag får hem paketet!


DARIN



Alla som såg Idol i fredags såg Darin, skit bra var det!!!
Vad tycker ni?


Dagens snygging


Grymt, så snyggt med en vit kavaj!
Kolla bara på bilden, haha nu vet ja inte vilken tvilling det är, men grym outfit!
Någonting jag vill investera i min garderob.
Är inte 100 men har för mig att den kommer från glitzy.


Är så glad

Idag oh vilken dag, skolan var så seg som vanligt usch ville dö idag! Köpte två maffiga chokladbollar. Har ångest, men det var så fruktansvärt gott. I skolan händer det mycket massa prov och redovsiningar på G. Hur ska jag hinna? Nu måste jag plugga arslet av mig. Det känns som att allt det jobbiga börjar nu?

Har en hemlis haha(A) Idag hemma hittade jag ett HM-presentkort. Fick det för tusen år sedan, men det hade jag helt glömt bort. Fatta vilken tur. Gick till stan och frågade i kassa hur mycket det var kvar, då var det 600 kr. Jag köpte en FET pälsjacka! 800 gick den på hade någa bonus checkar så jag betala en hundring bara! Den är så maffig och stor och skön. Imorgon ska den invigas! Kan visa bild senare.


Dessa vill jag ha!
GIVE ME PLEASE?


ASOS



Snyggt från asos. Gillar tishan den är på rea också!
Nu ska jag prata med älskling sen sova.
God natt


Så här ..


.. skulle jag vilja se ut en helg på en fest! Har beställt tightsen och tishan men ej skorna för jag har så mycket skor redan. Men jag blev kär i skorna, haha jag blir kär i alla så typiskt mig! Om ca två veckor kommer allt jag har beställt. LÄNGTAR!
Nu känns det som att jag inte har någonting i garderoben att jag använder samma kläder varje dag.
Man vill ju ha nytt hela tiden!


HM


249 kr, från HM
Med rött läppstift med galna klackar!
Yeah


IN LOVE


Axel fokus! Hur snygg är inte den här outfiten. Riktigt snyggt, vill klicka hem nu nu.
Från chicy.se


Dagens snygging

Mr Flores blev lite ledsen att han inte är Dagens snygging haha han tycker att han alltid ska vara
Dagens snygging, här älskling nu är du Dagens snygging haha :D
TE AMOO


I am home

Nu är jag tillbaka från skolan blev en lång dag idag till kl 4. Riktigt segt med den sista lektion natuur bläää! Prov om 3 veckor kuul. Gick en stund på stan efter hitta massa fint, hitta mina skor från Scorett! Jag dog, skiter i Jimmy Choo skorna ja blev förälskad. Kan visa en bild lite senare.
Nu pratar jag med min Honeybunny. Pratar lite om en Hallowen fest vi ska på. Ja ba jag ska vara CATWOMEN! Gonzalo ba Driveruu haha:D Kom på att när jag var i Turkiet ville jag gärna ha en magdans klänning tror ni inte att jag köpte en eller haha? Har en ljusblå hemma, jätte fin är den. Men ofta ja ska komma som en magdansör haha? Då kommer dom säkert förvänta sig att ja ska visa lite moves haha!? Nej då vi får se vad det blir. Nu ska jag prata vidare med Gonzalo.
Se yaa

Lyssna och njuuut


GOD NATT

Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska krypa ner i soffan med täcke och kudde och prata med Gonzalo. Mamma kom på att jag skolka idag. Mina nycklar låg i köket och det gjorde dom igår med på samma ställe! Gjorde lite bort mig där! Så som hennes lilla straff får ja inte åka till Nrkp, hon tjatar non-stop om hur skolan är viktig. I sitt liv får man höra det tusenmiljoner gånger av päronen! Men jag är bra på att smöra så det blir nog bra till slut. Sen så hade min hemspråks lärare ringt, jag orkade inte bara svara och mamma var ej hemma. Har ju inte gått på en enda lektion. Har panik att han ringer imorgon när mamma är ledig eller något. Då är jag körd som sagt! Jobbigt läge. Men men, tjatade sönder om att få sluta på hemspråket. Om jag visa att jag pluggar så blir det bye bye hemspråk. Wuuhuu nu ska jag plugga arslet av mig.
Nu blir det soffan för mig och telefon med baby
God natt


Snygg väst från chicy.se
Me like, tycker väldigt mycket om chicy för varenda kotte har inte kläder där ifrån som många andra har från t ex gina, hm osv. Tycker det är så tråkigt när alla har samma! Men prisklassen är lite dyr. Men om man hittat något man verkligen vill ha som jag gjorde med klänninger lite längre ner så klicka hem!!!


Dagens snygging


Från HM, en 500 lapp går den på!
Riktigt snygg till svarta jeans, vit oversize tröja, boots plus väska.
Me like


Lookie


YSL look a like.
Från chapnlle.com
Är sugen på dessa! Men vet ej om jag vill ha svarta eller bruna. Alla min skor är ju svarta förutom några. Är så sko galen vill ha alla skor som finns i hela universum(A)


Ska bli min



Helt såld på den här klänningen! Den måste bli min!!!
Tänker mig den nästa år i Alanya, brun som en pepparkaka!
Från chicy. 699 har jag för mig att den gick på.


WHO ..


Blir din för 299.
Skulle så gärna vilja klicka hem den(A)


091012



God morgon.
Idag blev det ingen skola för mig, hade ett big historia prov. Har dåligt samvete. Men jag kan ingeting haha! Aja inge mer skolk för min del. Pratar med Gonzalo nu, ska gå och göra frulle.
/Jasmina


GOD NATT

Nu ska jag äta glass med mamma sen sova.
God natt


Hjälp?


Jimmy Choo for H&M
Den 14 november är det dags!
Vilka av dessa ska jag klicka hem tycker ni?
Är jätte sugen på båda, så svårt kan ju inte få båda (A)


Snyggt från chicy




För 10 månader sedan ..

Blir ett långt inlägg nu, om mig och Gonzalo

.. Det hela började det att jag dansar på Dansverkstad i år. Det var öppet hus på dansverkstan. Min grupp skulle visa upp Ragga Dancehall. Klockan kvart över 9 på morgonen står jag och väntar på Mandy. Vi går mot dansen. Klockan 10 började repitionerna, vi hade inte dansat våran dans sens juluppvisningen. Vi var ca 7 pers. Det var flera dansgrupper där. Som sagt den dagen var jag jätte nära på att inte komma, var med massa vänner dagen innan så kom hem väldigt sen, och att vakna upp halv 9 kändes inte okej. Men iallfall tillbaka till träningen. Vi körde igenom dansen flera gånger, kollade på dom andra grupperna och prata massa. Sen så ser jag en kille, jag säger till Mandy vem är det där? Hon hade ingen aning. Sen så ser jag en till kille (och det var Gonzalo) jag typ tappade hakan, och till Mandy sa jag direkt vem är det där:O:O!! Jag sa till mig själv jag ska ta reda på vem det är. Vi fick ögonkontakt direkt. Han stog och kolla medans vi tränade och ja ba till mig själv gör inte bort dig nu Jasmina! Jag var ju så larvig också gick på toa 100 gånger fast jag egentligen inte behövde haha! Den dagen hade jag no make up! Det var januari och då är man likblek! Det enda jag hade var eyeliner, mascara och rouge. Det fick funka! Tiden gick och det började närma sig uppvisningen. Fortfarande hade vi ögonkontakt och allt. Jag sa till Mandy innan dagen är slut så ska jag prata med honom. Och Mandy känner ju mig så bra hon ba du kommer aldrig våga gå fram till honom ja ba vi får se. Haha. Vi hade tränat klart och snart var det dags för uppvisning! Pirr i magen. Våran dancehall grupp står utanför salen vi ska uppträda i, jag hör värsta låten och jag tänker att det är säkert en hip hop grupp som tränar. Jag öppnar dörren så ser jag Gonzalo sjunger. Jag fattade nada! Jag ba what? Asså jag öppnade dörren helt och stod där som en idiot och glodde haha ja blev en staty ett tag där. Sen Gonzalo vänder sig om och sjönger och kollar på mig. Ja dog typ. Jag frågar min grupp vilka är dom här killarna? En tjej i gruppen sa det är Next3 som ska vara med i melodfestivalen i år, och deras bakrunds dansare är från dansverkstan. Ja ba jaaha nu hänger jag med. Sen så var det dags att gå in till salen. Linda (ägaren av skolan) ropade in oss. Jag var den enda som kom in där, Gonzalo bara står och tittat på mig. Ja ba hallå kom in då! Resten av tjejerna kommer in, vi står och dansar och larvar oss lite. Gonzalo och resten av companit sitter på några stolar och kollar på. Folk börjar komma in och sätta sig, vi står helt pirriga i magen och väntar på våran tur. Allt börjar komma igång. Grupperna dansade och strax var det vi. Där min placering var det var 2 meter ifrån Gonzalo, ja får ju inte göra bort mig nu! Men vad tror ni hände??? Vi var nr 4, Linda sätter på våran låt. Gruppen ba det är vi det är vi, vi fick panik! Ska vi börja dansa eller inte? I början av våran dans så ska vi få igång publiken och ba Wuuuuuu! Så vi började jag och en till tjej kommer in på dansgolvet när Linda stänger av musiken och säger i micken, oj fel inte ni än. Jag ville dööööö!!!! Jag går tillbaka sätter mig på golvet börjar as garva och är röd som tusan i ansikten! Sen så säger Linda nu är det eran tur, jag ville hänga henne hahaa! Hon sätter på låten vi börjar, och i början ska vi sheaka sönder ja ba nu ska jag ge allt! Allt går super bra tills jag tappar mitt bamboo örhänge! Jag ba neeeeej! Varför ska allt hända mig för? Sparkade bort örhänget och fortsatte! Efter vi var klara satte vi oss på golvet och då märker jag att Gonzalo kollar jag kollar tillbaka. Höll ögonkontakten väldigt länge, sen så kolla han bort. Sen så skulle Gonzalo, Adam och Jimmy sjunga. Skit bra! Jag har alltid velat haft en kille som kan sjunga(A). Efter allt var slut så sa jag till Mandy vi ska inte hem än! Haha, vi gick och provade på lite danser och hade fortfarande värsta ögonkontakten med Gonzalo. Sen jag och Mandy står och jag fick ett sms, sen så ser jag Gonzalo resa på sig upp min tanke var han ska säkert på toa. Mandy ba Jasmina! Jag kollade upp och sen så stog Gonzalo där. Han ba här och gav mig deras singel. Jag ba tack. Jag smälte helt, hans leende, hans ögon asså allt! Vi gick till cafeterian och jag hoppade av glädje! Jag är ju skit mobbad haha. Vi träffade på några vänner, vi sitter och pratar och har kul. Gonzalo sitter en bit bort, fortfarande så kollar vi på varandra. Jag väntade bara på min chans att få prata med honom. Sen det hände. Gonzalo reser på sig upp trodde han skulle gå. Så jag reser på mig, Mandy ba du kommer aldrig våga ja ba hej då haha. Jag går fram tar tag Gonzalo i armen. Det var så pinsamt jag ba hej vad duktiga ni var och gav en jätte pinsam kram. Ja ba neeeeeej, var så skämmit! Vi började prata och ja tog hans msn. Sen så skildes vi åt. Men se så kom han tillbaka mitt leende var enda upp till kinderna. Hihi sen så skulle dom gå och jag lossades gå på toa sen så kommer Gonzalo fram till mig och vi började prata. Jag föll för honom direkt. Han gick och jag gick tillbaka till Mandy. Jag och Mandy bestämde oss för att gå. Vi är på väg hem och jag pratade med mamma och berätta allt. Sen så hör jag någon vissla, man brukar ju inte bry sig om när någon visslar så jag sket i det. Men Mandy kollade och hon ba Jasmina vänd dig om, sen så är Gonzalo, Adam och Jimmy där och ja ba :O Oh shit. Dom kommer hälsar och allt det blir knäppt tyst ja ba innerst inne kan någon säga nått. Sen börja vi bara prata sen skulle de till deras tåg. De bor i Norrköping. Gonzalo gav mig världens kram och pussa mig på kinden och sa jag kommer till V-ås varje helg ska vi ses när jag kommer tillbaka. Jag dog för hans parfym oh va gott han luktade. Och jag sa ja varför inte. Sen så skildes vi åt, jag och mandy började gå hemåt jag hoppade som en galning! Haha var så glad. När jag kom hem addade Gonzalo, letade runt på nätet som en galning om Next3, hittade massa youtube clip och grejer på svt och allt. Sen så pratade jag med honom på msn länge länge. Sen så frågar han efter mitt nummer, sen så ringde han upp direkt. Sens den dagen har det varit vi två.. <3 Snart firar vi 9 månader.


Hm?

Kollade in bloggen nyss sen jag ser att jag inte har en profil bild, men det hade jag hos farsan. Strange! Ser ni en bild?

Ja! Kom på en sak! Jag fick ju hem mina blåa klänning och svarta väskan från halens, klänningen satt som en käftsmäll! Helt underbar är den. Väskan gillar jag mycket mycket.



Dagens snygging


Hittade dessa lårhöga från skotrend.se. Jag tror jag dör, ge mig ge mig ge mig!
Dessa går på 698! Tänker bara hur dessa skulle göra en outfit så snygg! Mamma kommer hem om några timmar ska smöra lite (A) Får se om det funkar haha. Oftast inte när det gäller klackar, för jag har en del hihi.


Hemma

Nu är jag hemma, skönt som tusan!
Sitter och lyssnar på jugge musik, när jag hör vissa låtar oh vilka minnen man får av alla konseret och fester man har varit på! Snart blir det dags för konserter jag är taggad som tusan!!!! När jag gick i 9:an gick jag på varenda jugge fest och konsert. Jag fattar inte hur jag hade råd haha det kostar ju mellan 200 och uppåt. Men det var det värt hade kul som tusan. Snart smäller det igen wuuhu. Och Gonzalo ska hänga med, ska bli så kul.


Olivia Palermo



En garderob och dö för. Olivas garderob, kolla bara! Man blir så frestad. Jag har bestämt när jag bygger ett hus i framtiden ska jag ha en walk in closet. En tjejs dröm, har jag inte rätt?
Nu ska jag traska till mormor.
See ya


091011


Snygga tishor från melba.se Älskar den första tishan, så min stil! Oversize tisha jeans, smycken och converse.

Idag är det söndag. Idag händer det inte så mycket, ska förbi mormor snart sedan åker jag hem till V-ås. Ska bli skönt och komma hem. Var det någon som såg Sverige - Danmark? Asså kom igen Sverige. Haha det var ju så roligt och höra farsan gapa och diskutera med sig själv när Sverige förlorade. Haha.

Saknar min älskling jätte mycket, han ringde mig igår på kvällen innan jag somna och sa världens finaste grejer. Saknar honom så mycket att det gör ont. Idag är det den 11 oktober, för exakt 10 månader sen träffades vi. Kan berätta historan om hur det blev vi två när jag kommer hem.
/ Jasmina


Dagens snygging

Från Monki, 350 kr
Me like, den får bli Dagens Snygging
Hörs imorgon, God natt
/Jasmina


Christian Louboutin



Denna man gör världens snyggaste, sexigaste, hetaste skor i världen! Jag drömmer om ett par Louboutin. En vacker dag när jag har pengar ska jag inhandla ett par Louboutin till mig. På kändisar, catwalks ja överallt ser vi den röda sulan. Är det någon som vill joina mig och råna en Louboutin affär? Haha. Nej men seriöst, skorna är rena rama dröm skorna. En vacker dag då, ska ett par bli mina eller fler(A)

HOT HOT HOT !



Ser ni bilden ser ni hur höga dessa skor är? Höga som hus! Kollade på Oprah för flera månader sedan då var det ett program om Christian Louboutin, tror ni inte att jag satt helt klistrad framför tven. Jag ville hoppa in i tven och sno alla! Sen så berättade dom om dessa skor på bilden, att visa kändisar ville ha så pass höga eller hur det nu var. Kommer inte riktigt ihåg. Men när jag kollar på bilden så tänker jag mig bara hur fasiken kan man gå i det där?


Rubrik?

Har ingen aning vad jag ska skriva som rubrik! Men iallfall sitter här vid datorn och kollar på Sverige matchen. Farsan sitter och gapar på spelarna hela tiden, som att spelarna hör honom! Haha typiskt män att sitta och skrika åt matchen! Har jag inte rätt? Man ba aloo tare lungt. Idag har det varit en seg dag, kollat mycket på tv. Sen kom min kusin förbi med hennes boy. Kollade också på ett bröllop från Bosnien. Ni vet den bilden jag la in här om dan? Ja precis dvden från bröllopt, tycker det är så pinsamt att se sig själv haha! Jag älskar bröllop är så på bra humör, dansar non stop! När det gäller jugge dans så är jag den första på dansgolvet och ska leda! Varit förbi min mormor och morfar en stund idag med.
Hörs senare
/Jasmina

Hitta en bild från förra året i november när min kompis Laura hade en stor fet 18 års fest! Det var riktigt kul.
Laura,Alexandra,?,Imnet och jag.

Här hos farsan har jag inte så mycket bilder och collage som jag hr gjort, blir mer av det imorgon.


091010



Inspiration


Natti

Nu blir det lite tv, sen däcka i sängen.
GOD NATT

/Jasmina


Dagens Snygging

En snygg fodral från gina, 399 går den på. Snygg till galna klackar. Alla ser ju vart den inspireras ifrån eller hur? Balmain såklart!


09-10-9

Vad tyckte ni om Idol? Var det bara jag som störde mig på dansarna? Haha ett skämt ju. Ja dog ju, och de hade ju samma kläder på nästan varje nummer. Man såg en tjej som hade samma klänning två gånger. Haha det var så sämst! Vill dom härma Melodifestivalen eller vadå? Come on! Haha. Tove oh hennes röst, gillar henne!



Lägger upp en bild från Bosnien i sommras. Älskar den här bilden men vet ej varför. Jag i lila. Bröllopet var grymt, 40 grader ute och dansa jugge dans. Man svettades som att man hade sprungit ett maratonlopp! Solen stekte sönder än och klänningen började glida ner så hela dan fick man fippla med den, det hatar jag med axelbandslösa klänningar! Efter första jugge dansen såg jag ut som en paprika i ansiktet! Jag menar allvar. Det gick bort efter ca 2 timmar. Jag var knallröd. Bröllopet var grymt, 600 pers i en bakgård. Bosnian style. Riktigt kul var det.


Hos farsan

Nu är jag i Köping hos min käre far. Inte varit här på ett tag. Sitter här framför datan schekar läget på nätet och lyssnar på skön jugge musik. Yeah var ett tag sen man lyssna på jugge.
Den här dagen var nog en av dom jobbigaste dagarna i mitt liv! Väldens mensverk sen idrott. Springa 2 km alltså fem varv. Ja fick värsta andningsattacken under uppvärmings varvet. Tänker för mig själv hur ska jag klara av fem varv? Det gick, man hörde mig på långt håll hur jag andades som en galning, killarna springer förbi. Så typiskt dom. Nu jävlar i april gäller det igen, från och med idag ska jag gå och börja springa ute! Min tid blev 12.31. Nöjd iallafall.

Nu ska jag kolla på lite tv sedan blir det Idol, wuuhu. Min favorit är Tove.

Later!


Top Shop snyggingar


Olivia Palermo



Olivia Palermo
Alla vet att hon är med i The City, lite bitchig sådär. Men hennes stil knäcker!
Hennes garderob skulle jag vilja ha. Ser ni skorna!!!! Mina dröm skor, YSL skorna.
AAAAA ge mig please


Dröm outfit



Enkelt men ruskigt snyggt!


Monki Monki Monki



Den svarta ska bli min!!! Hur snygg är inte väskan? Läcker som tusan. 200 går den på. Min nästa tripp till Nrkp blir nästa vecka då ska jag gå till Monki, och den får ej vara slut som bootsen!
/Jasmina


Dagens snygging



Dessa snyggingar kommer från Gina, grymt snyggt till allt. Med en stor oversize tee och lårhöga stövlar och en skinnpaj!


Shopping dag med Sofi!

Snart är det dags. 18.30 gäller det! Jag ska självklart vara inne på Nelly och shecka läget! Om man handlar över 500 får man 100 kr rabatt och alla som beställer någonting får en goodibag och senaste nummret av Sofis Mode. Vi får se om ja klickar hem något. Borde nog inte göra det hihi men ibalnd kan man inte hålla fingrarna i styr.


asses



Bild från Erken, mer än en månad sen har jag för mig att det var. Åkte upp någonstans i Uppsala och hade naturkunskap i två dagar. Har pluggat med naturen finally klar wuuhu, tack vare mamma.

Nu ska ja kika på nätet lite
Later!


OFF TO SCHOOL

Ska fixa mig lite snabbt sen promenad till skolan.
/Jasmina

Ring cocoo


Alexander McQueen

Bilder från Alexander McQueens visning. Kollade på visningen nyss, grymt!!! Älskade början så jävla coolt.
Min första reaktion var skorna, om ni kollar lite längre ner. Hur kan man gå i sånt? Helt otroligt. Jag har ju fullt med klackar men min högsta är 13 cm, men hur mkt är McQueen skorna? 20? haha.
Inspiration





Bilder från style.com


091008

God morgon
Vaknade för en stund sen tog en skön dush. Ska strax börja skriva om däggdjur en uppgift till imorgon, hatar naturkunskap. Så tråkigt! Börjar tolv idag med en enda lektion och det är italienska. Sen tror jag att ja och min grupp i naturen ska stanna efter skolan och fixa allt inför naturen. Jag orkar verkligen inte. Nu ska jag hämta mitt kaffe och börja skriva, later!
/Jasmina


Vi ses .



Vi ses imorgon, känner mig förkyld som in i helvette och mitt huvud dunkar sönder. Som att det är en krog i mitt huvud som dunkar sönder med musik.

Godnatt
/Jasmina

LÅRHÖGT



Dessa är jag ute efter, dom första kommer från Scorett och kostar 999. Så snyggt med lårhögt. Tänker mig massa outfits med dessa skor. Till skolan och till fest gaah vad snyggt, men en tusing. Det svider! Tänker mig ett par gråa leopard tights med en oversize tröja over och smycken och massa annat. Man får en sån inspiration! Ska gå på stan och prova dom en dag. Hihi. De andra paret kommer från Ellos och kostar 450 har jag för mig. Mocka är det. Perfekt till vardagen. Dom från ellos klickar jag nog hem!




BACK



Snyggt från Monki.


Vilken natt jag hade. Kunde inte sova, sov bara tre fyra timmar var helt död i morse. Känner mig så duktig gick till skolan och hem. Men den stora nackdelen är att de blåser som tusan ute! Tänkte för mig själv att nu kommer det 5 månader med super vind, kyla, frost, is och snö! Usch. Bara räkna dagarna till mars då börjar det bli vår lite smått sådär.

När jag kom hem så fikade jag med mamma med kaffe och choklad, mums.
Gick till sängen och begrav mig där, så skön! Sen ringer min älskling och vi pratade en stund.
Somnade en stund också.

/Jasmina

CM



När jag ser den här bilden saknar jag mitt hår. Klippt bort några många centimeter.

God natt

LAMBADA

Jag såg att min gamla profilbild var borta, så jag la till en ny bild. Men den har inte kommit upp. Det kanske tar någon dag eller nått? A jag vet inte.

Käkat upp ett helt glasspaket, tjockis va? Jag vet.
Ugly betty och DH, så bra och spännande. Älskar Susan, så sköön! Ska fortsätta titta nu ..

Kaoma - Lambada
Så härlig video, lyssna och njut



++

Strax börjar Ugly Betty därefter DH. Vad jag har längtat! Ska fixa en stor fet tallrik med vindruvor. Mums, sen glass. Va gott det låter snart ska allt ner till min mage. Börjar bli värsta tjockisen här. Men idag var jag duktig gick till skolan och hem. Stolt över mig själv.

Har pratat med Gonzalo super länge idag, saknar honom så enormt mycket. Han åkte ju hem igår men det känns som att han åkte hem för flera dagar sen.

Nu ska ja pallra mitt lilla ass till köket.
God natt om vi inte hörs senare.
/Jasmina

HAVE2HAVE




ME WANT ! Från Have2have. Dom liknar ju skorna från Topshop förra året. Men dom är heta. Kostar runt 550 har jag för mig. Tror jag nog gör en beställning snart hihi.

HIGH

Jag dör! jag dör. Så snygga!!! Från Tanja S London , på sidan står det inte hur mycket dom kostar eller om man kan beställa. Vill man ens veta priset? Jag har blivit kär på nytt, förlåt älskling.


HOME

Idag blev det en kort dag wuuhuu:D
Nu ska jag äta
höres

- 0

GODMORGON

Det är nollgradit ute, noll!!!! Hur kallt som helst. Tänker bara på vad jag ska ha på mig? Är ju ute efter en kappa, har ju kikat in en från BikBok. Men den har inte kommit in i v-ås. Sen såg jag en från Modekungen också. Kan visa er när jag kommer hem.

Idag blir det en lång dag, buuhu. Slutar 4. Har hemspråk efter men ja hatar det så ja skiter i det varje gång. Men jag går nog dit på torsdag och pratar med min lärare. Haha han kommer döda mig.

Nu ska jag käka lite frulle sen fixa mig lite s mått och gå till skolan. Ska ta en dagens också, får se om jag hinner lägga in den nu på morgonen men annars så blir det i eftermiddag.


Natti

GOD NATT



Zebra feber hos have2have
Me like

monkihjärtajasmina

Jag är kär i Monki. Så sur att det inte finns i V-ås. Så när jag åker till nrkp får ja handla på. Den här har jag kikat på. Gick på 300 har jag för mig. Tänker mig den med gråa jeans, massa smycken. Klack/kängor eller converse och med en kedje väska. HOT!




Chicy


Höst kollektionen

Monki+Randigt


Randigt från Monki. Me like.
Med ett par ljusa jeans, stor kappa, kängor, fet halsduk, väska + ringar. Yeah


Jag måste ju vara störd! Vill byta bild, den som jag har som profil bild men när jag vill byta så försvinner aldrig den bilden jag har nu, ja trycker på ta bort bilden men det går ej! Gaaahhh damp jag får.

ASOS


Hot, hot, hot ..

I know you want me ..

.. you know I want ya! Riktig snygg ring från Cocoo.


Black


Från Have2have , någonting med 600 har jag för mig att dom kosta. Ett par svarta pumps är ett måste i sin sko samling. Passar till allt. Med en vit klänning och svarta pumps så tänker jag på Chanel direkt.

v.48


Dessa skor kommer från Monki, skulle få dom i födelsedags present av Gonzalo förra veckan. När vi kommer till Monki tror ni det finns i min storlek? Nej, bara i 40 och 41 så typiskt. Så jag frågade när dom kommer in. Vecka 48 kommer dom. Värt och vänta? Vi får se. Desaa är ju så snygga! Passar ju till allt, tänker mig bara ett par mörska jeans en tisha lite oversize som är lite instoppad sen en sto fet kofta och massa halsband och ringar. Oh vad snyggt!

Ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen. Haft det så mys med Gonzalo, den här helgen har vi kommit nämre varandra. Älskar dig.
Kollade på slumdog millionar, om ni inte har sätt den gå till ICA och hyr den nu!

Later!
/Jasmina

INSPIRATION


GODMORGON

Vad tycker ni om denna klänning från HM? Som är på rea nu 249. Jag beställde den förra veckan har jag för mig med lite annat också. Sen så hittade jag dessa skor, gucci inspirerande. Oj nu kommer jag inte riktigt ihåg vart dom kommer ifrån. Passar skorna med klänningen? Skorna går på 1099. Im in lovee

Hörs lite senare
/Jasmina


Mys

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har dåligt samvete. Men har umgåts med min honeybunny hela dan. Kommer nog inte skriva så mycket under helgen. Nått inlägg så sädar bara.

Käkat kebab gud va gott!!! Varit hemma och myst och kollat på film och tjockat oss.
Nu ska jag mysa mer med Gonzalo, vi hörs stay toon

Vad tycker ni om denn väska? Från Chicy 699 har jag för mig. Ursnygg! ME VILL HA!


091002

God morgon!

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och påse chips! Hur går det till haha? Ja det undrar jag också ibalnd. Mina matvanor har blivit lite knäppa den senaste tiden.

Idag har jag sovmorgon men tror ni inte att mobilen ringer och väcker mig? Så typiskt att nån ringer en timme innan jag ska vakna. Plus så var det Gonzalo. Jag var helt klar vaken. Bara att gå upp.

Idag kommer jag till skolan runt 12, har lite ärenden att göra innan. Slutar 15.35 kill me! Har idrott som sista lektionen och vi ska ha konditionstest! Jag har den sämsta konditionen ever! Plus att jag har inte vait med på en enda idrotts lektion, hatar idrott. Men idag måste jag vara med pga av min frånvaro blankett.

Gonzalo kommer idag halv 5, ska bli myys har saknat honom super mycket.
Nu måste ja fixa lite här hemma och fixa mig, vi hörs senare.

/Jasmina

                                      Jak&Jil


Lång dag



När jag ser den här bilden vill jag bara ha sommar! Idag var det bara 2 grader ute när jag skulle cykla till skolan. 2 grader!!!! Fatta vad kallt. Känns som vinter, bara att det fattas snö. Usch vill inte ens tänka på snön. Blää

Förlåt för den dåliga uppdateringen, har inte hunnit sätta mig vid datorn.
Var i skolan till kl 1 sen träffade jag Mandy och gick runt med henne på stan. Hon köpte ett par skor av mig. När jag kom hem fixade jag mig och käkade sen till stan igen. Idag var det något speciellt i stan. Stan var öppen till kl 21.00. Tog en dagens med mobilen men jag fattar inte hur jag ska lägga in den. Jag måste ju vara trög! Ska be Gonzalo hjälpa mig imorgon när han kommer. Oh vad jag har saknat honom. Då lägger jag in den.

Hitta lite ringar och ett vitt linne, det kan jag visa imorgon.
Hinner inte skriva så mycket mer, men jag hoppas att ni har haft en bra dag :)
Nu ska jag ta bort handduken från mitt hår och kamma igenom det sen krypa ner i soffan och äta chips.
Asså jag har någonting för chips, fråga mig inte hur många gånger jag har käkat chips den här veckan.

Sov gott , natti
/Jasmina

RSS 2.0