GODNATT

Nyss så kollade jag på The Hills och The City. The hills känns lite tråkigt tycker jag. Men The City ooooh vad jag längtar tills nästa vecka.

Nu ska jag bara hoppa in i dushen och sen hoppa i säng vi hörs imorgon
Nattii / Jasmina


Idol + chips + dipp

Nu ska jag sätta mig framför Tv:en och äta chips och dipp, vi hörs innan jag går och sover
/Jasmina

Den här vill jag ha! Är den inte snygg? Passar ju till allting!
Kostar 449 från Chap n lle


Jag är med!

Jag är med och tävlar om att vinna en personlig header! Om ni går in på Susanne så kan du också vara med och tävla. Ni har till och med till den 2 oktober att vara med och tävla. Jag vill vinna eftersom asså kolla bara min blogg. Jag fattar nada om hur man fixar till bloggen. Allt det där med koderna och allt. Överkurs för mig haha! Jag är helt hopplös. Nu är det bara att hålla tummarna! Wish me good luck.

/Jasmina


Plus Size

Bilderna är från Mark Fast's visning under Londons Modevecka. Så här ser plus size modellerna ut, jag tycker det ser vanliga ut.
Tycker att det är roligt med plus size, att dom har börjat med det. Inte spinkiga beniga modeller som man ser alla ben på!

 

/Jasmina


Ikväll!

Ikväll på MTV.com är det premiär för de nya säsongerna i The Hills och The City. Mycket spännande! Lauren är ju inte med längre i The hills, det tycker jag är synd. Men nu är ju Kristen eller vad hon nu än heter med i The Hills. Usch på henne. Det är väl inte bara jag som tycker illa om Spencer? Ibland förstår jag mig inte på honom.

The City har jag längtat till enormt mycket, ska bli så spännande och se hur det går för Whitney och hur det gick med Jay. Olivia är ju som vanlig, Bitch! Haha tycker inte om henne så mycket. Ser också att det är nya casts i The city. Ska bli spännande. Ikväll gäller det. Mtv.com 

/Jasmina


BACKFROMSCHOOL

Nu är jag tillbaka från skolan, det första jag såg när jag kom hem var ett brev där det stog Målsman för Jasmina Ljubijankic. Min tanke var - Oh shit vad är det nu? Jag öppnade och det var frånvaroblanketten. Gissa hur mkt jag har? Jag har 30 timmar, asså 30 timmar!!! Helt sjukt, imorgon ska jag ta ett prat med min mentor om några ogiltiga frånvaron. Blanketten ligger under sängen så att mamma inte ska se haha, hon skulle hänga mig!

Min kamera har gått sönder! Helt oroligt att allt ska hända mig den senaste tiden! Så det blir ingen dagens idag, buuhu. Måste se till och fixa den.

Ne hörreni nu ska jag lyfta mitt lilla ass och gå till ica och köpa chips och dipp, och en mode tidning är jag sugen efter. Hmm vilken ska vi ta? Sofis mode, Glamour, Modette, elr någon annan?

/Jasmina

Dessa snyggingar från HM, me like. - 299 kr
Ett kap!


090930

God morgon, nu sitter jag här framför datan och skriver lite snabbt.
Jag började för 7 minuter sen, skrev nyss mail till lärarna från mammas mail att jag har tandläkare. Haha jag är ju sämst, största skolkaren också. Så måste skybda mig börjar om en timme.

Idag är det 8 månader mellan mig och Gonzalo. Det har gått så fort. Men det är dom 8 bästa månaderna någonsin. Gonzalo var så söt igår, jag ligger i soffan typ halv sover sen så ringer hemtelefonen runt 12 och min första tanke var: Vem är det som ringer så här sent? Och när jag svara så var det Gonzalo som sa: Grattis på 8 månadersdagen ja ba åååå. Så söt.

Skulle ta en dagens men jag hinner inte oh det gör jag ju aldrig men jag lovar när jag kommer tillbaka från skolan, då ska jag ta en!

Ha en bra dag, hörs sen!

/Jasmina


Grym tisha från Monki, kommer in om någon månad i butikerna!

Natti

GOD NATT


Till vintern?

Den här snyggingen kommer från Bikbok! Snygg som tusan. Ska kolla efter den imorgon här i Västerås. Tror den blir perfekt till vintern.

Tänk er jackan med svarta jeans, kängor och en stor fet halsduk och en snygg väska? Hur snyggt blir inte det? Jackan ska jag hålla ett öga på.

Nu ska jag hoppa in i dushen
Later /Jasmina

 


Min dag 29 SEPTEMBER

Dagen började med en skön promenad till skolan, mötte upp Emma och CC. Kom till skolan alla gratta mig och sjöng i klassrummet. Efter skolan skulle vi alla tjejer gå och käka Spicy Hot och alla var tvungna att gå på toaletten och jag var dödshungrig ville hänga dom. Sen så gick vi alla till stan och käka.

Ätit klart sitter och pratar och har roligt, sen så säger Emma: Vi har något till dig. Jag na neej ni skojar. Sen tog hon fram en stor fet godis påse:D ja ba oohh. för jag tjatar varje dag om att gå och köpa godis haha.

Här har ni lite bilder från dagen.



Me, tee från monki



Min present!



En stor godis påse!
Medans alla sega med att gå på toaletten gick dom och köpte godis till mig.



Alla vi <3
Tack för en undebar dag.

/Jasmina


HOT



Megan Foxx

HALENS

Detta klickade jag hem  från Halens i söndags.



Väska - 299
Jag drömmer om en Chanel väska, har letat efter en liknande.
Den här fastnade jag för, och kunde inte låta bli att inte klicka hem den.



Klänning - 399
Föll för den här klänningen. Kunde inte låta bli att inte klicka hem den.
Med ett par feta klackar och en kavaj och väska blir man ursnygg!

Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på lite tv sen sova,
vi hörs imorgon innan jag drar till skolan. Ska försöka ta en dagen också.
Är ju sämst på det!

God natti natt /Jasmina

Min dag 090929



Idag blir jag 16. Idag är det min dag. 
Dagen kommer spenderas i skolan, efter skolan drar jag och tjejerna och käkar.
Mys bara. Sen blir det förmodligen bio med mamma.

/Jasmina 

090928

Det börjar bli höst! Eller det är det redan. Satt vid datan när balkong fönstret öppnades och slog i väggen, jag blev så jävla rädd hoppa upp fem meter. 10 minuter senare öppnas balkong dörren upp i mega fart!! Det blåser som fan ute!

En timme och 43 minuter så är det min dag.



TOPSHOP


I know you want me, you know I want ya !

Jag tror jag dör. Checka in skorna. DRÖÖM SKOR!

Sitter och kollar på Svenska Hollywood Fruar. Hon Anka är ju helt katastrof. När hon tog sina barn till en modelagentur. Inga kommentarer tycker inte om henne alls. Och i förra avsnittet när hon var så jobbig mot sin trädgårdsmästare.

Ska kolla vidare
/Jasmina

I am back!

Nu är jag tillbaka från en underbar helg:) Blev en mycket spännande helg.

I fredags var vi på förfest hos Gonzalos kusin Carolina. Jag och Gonzalo skulle inte ut eftersom ja inte är 18, blir ju bara 16 imorgon. Sen Gonzalo hållde på och krångla om att han ska dit och sen nej jag ska inte. För Gonzalo skulle ju sjunga. Sen säger Gonzalos morbror jag fixar in dig, ja ba jag vet att du kan men det är gonzalo som krånglar. Sen Gonzalo pratade med han som ordnade hela festen och sa att han fixar in mig och ni kan ju tänka er mig, ja ba oh okej:D:D:D Leendet var uppe vid öronen.

Sen kom Dj Mendez de fleste vet väl vem det är? Och jag älskade hans låtar när jag var liten(A) ja ba heeeej haha. Sen när vi skulle gå vidare till Palace så var det jag, gonzalo, juan (Gonzalos morbror) och Mendez. Sen vi går bara in utan att vakterna säger någonting ja ba shit:O haha värsta grejen för mig typ:D inners inne jag ba: JAG KOM IN!!!!!! Sen Thereza säger mitt i entren: Så du kom in? Högt som fan jag och gonzalo ba: Shhhhhh haha:D

Kvällen var helt underbar längtar tills jag blir 18, wuuhuu.

Hör av mig lite senare, nu ska jag äta pannkakor.
Later/Jasmina


25 september

Vi hörs på söndag, ha en bra helg!

/Jasmina


Till min Honeybunny idag!

God morgon!
Idag börjar jag 10.20, är det inte typiskt att jag vaknar av mig själv klockan 06.40. Jag fattar inte var det är med mig.

Efter skolan åker jag till min älskling, ska bli kul och åka till Norkan det var ett tag sen. Vi ska gå på stan när jag kommer, ska leta efter ett par skor från monki. Kommer tyvärr inte in på monki sidan så jag kan visa er. Om dom blir mina så visar jag i slutet av helgen.

Nu måste jag börja fixa mig lite smått, vi hörs strax igen.

 

/Jasmina


Grattis!

Stina - Lee har blivit mamma, Grattis.

Black is hot!

Hm fick in lite nytt idag! Vad säger ni? Hot hot tycker jag! De gråa byxorna ska bli mina. Pälsen är ju helt underbar, eller hur? 599 går den på. Tror jag ska göra en beställning nu, övertala mamma lite. Vi hörs imorgon, förlåt för den dåliga uppdateringen.

/Jasmina


IDOL

Nu är det dags för idol, popcornen poppar för fullt!
God natt hörs imorgon

/Jasmina

ASOS

Axel fokus! Dessa från asos är ju hur snygga som helst. Vill ha den rosa, gillar de transparanta. Den silvriga skulle jag vilja ha på nyår! Och den svarta ha den som The little black dressJa, jag vill ju ha allt! Älskar axlar, fast har inte handlat in mig någon än. Inte hittat.


/ Jasmina


För seg

Hej! Eller ska nog säga god morgon. Däcka på soffan sen ringer telefonen och det är kära mormor som ringer. Jag som sov så skön!

Dagen har varit rätt seg, mötte upp Emma i morse och gick till skolan. Första lektionen var matte, och våran matte lärare han är ju bara för rolig. När han går igenom någonting på tavlan så gör han någonting konstigt med munnen hela tiden, typ massa klick ljud. Och jag dog ju haha typiskt mig, jag garvar åt allt. Menar verkligen det. Hade prov i engelska med och et gick faktiskt bra, nu får jag hålla tummarna på ett VG, sist i engelska så gick det inte så bra.

Ja och igår skulle ju jag klippa mig, men jävla löss!!! Frisörskan sa till mig:
Hon: Ska vi vänta en till vecka? (jag har väntat två veckor!)
Jag: Men kan du inte kolla igenom mitt hår? tror jag inte har så mycket kvar(A).
Hon: Nej du har ju inte bara lite. Oh där finns det ett stort ägg.
Jag: (mina tanka) Oh nej
Hon: Jag bokar in dig på torsdag kl 4 blir det bra?
Jag: Det blir perfekt.

Så imorgon gäller det!
Nu ska jag äta lite food, sen idol.

/Jasmina


Idol nästa

Nu är det dags för idol! Hörs sen

Later !

090922

Godmorgon!

Nu sitter jag här med ett glas kaffe och macka. Surfar runt litet på nätet och checkar in fb.

Idag blir det en lång dag för min del. Börjar 9.50 slutar 16.00. I't sucks. Sen blir det hemspråk direkt efter fast vet dock inte om jag ska gå på den haha skolkar alltid från den. Så tråkigt!!! Sen kl 6 ska jag klippa mig. Skulle ju klippa mig för två veckor sen men då upptäckte frisörskan att jag hade löss! Jag löss:O och jag har ju aldrig haft det. Men idag får vi hoppas på att jag får klippa mig. Har ju fått super långt hår, typ på brösten är mitt hår. Men idag ska allting bort! ska klippa mig kort, okej inte så långt nu tänker ni Rihanna kort eller Posh kosr men nej nej. Ska klippa mig så håret är precis över axlarna sen färga det till mrökbrunt. Hoppas det bli nice!

Nu ska jag käka upp min frukost och börja fixa mig lite smått. Men vänta! Igår fick jag reda på en BRA nyhet!! Gonzalo skicka sms ring snabbt jag trodde det hade hänt någnting ja ba va är det:O
Han ba: Vi ska på konsert, vi ska på konsert, vi ska på konsert
Jag: Vadå konsert?
Han: LA NOCHE KOMMER I DECEMBER
Jag: NEEEEJ DU DRIVER
Han: NEJ:D
Jag: Oh va roligt, men shit vad ska jag ha på mig?
Han HAHAHAHA

För er som inte vet är La noche en känd grupp från Chile. Jag älskar låtarna och är jugge haha. Älskar speciellt en den heter Mal amor, tyvärr så hittar jag inte den på youtube. Det ska bli grymt kul. Jag kommer vara den juggen som är på en Chile konsert som kan alla låtar haha!
Här får ni ett smakprov!

/ ses ikväll , Jasmina


Lindex

Mitt nästa köp! Otroligt grymt! Från Lindex 129 kr. Jag tycker Lindex har blivit bättre genom dessa senaste åren, förut vart det ju katastrof. Det måste ni ju hålla med mig om?

Dessa armband fick hänga med mig hem idag.
79.50 & 59.50. Älskar armband


/ Jasmina


Nu kör vi igen !

Nu har jag bestämt mig för att göra ett nytt försök! Det här med bloggandet har varit så segt, har inte haft tid. Hänt mycket i livet som påverkat mig enormt mycket. Men nu så känns det som att alla pusselbitar är på plats.

Tog bort alla min gamla inlägg, nu kör vi från början!

Ska väl berätta lite om mig själv så ni vet vem jag är!
Jasmina Ljubijankic heter jag, blir 16 bast om åtta dagar! Bor i Västerås med min kära mor. Min mamma är från Serbien och pappa från Bosnien. Mamma kristen pappa muslim, firar ramadan och jul. Dock är jag ingenting. Känner inte för att välja religion. Är nöjd så som jag är. Det är mycket intressant att uppleva båda religionerna, men ibland inte. Går samhällsprogrammet på Carlforsska. Gonzalo är min kära pojkvän, firar åtta månader snart.

Det jag kommer skriva om är nog det som intresserar mig, tips, mode ja allt som ploppar upp i mitt huve. En sak måste ni veta, jag är SKO freak! då menar ja GALEEEN! Skor är det bästa som finns, skorna gör allt till en outfit! Tycker jag iallfall (A). 

Födelsedagen börjar närma sig, och jag önskar mig bara pengar. Har ingenting i garderoben. Ren katastrof! Åker till sthlm med Gonzalo. Vi ska bara spara ihopp lite pengar sen blir det Hello Sthlm! Jag har ju ingen laptop stavning? haha men iallfall, det är högst upp på min lista men tror att det blir en i julklapp. Håll tummarna nu. Tror det skulle gå mycket enklare om man hade en laptop.

Nu har ja delat med mig lite om mig själv, nu får vi se hur det kommer att gå! Enyoj ! a nu vet jag inte om det stavas så haha? men jag tror ni nog förstår.

/ Jasmina


RSS 2.0